KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
feb 7, 2018
Blodapelsin mojito
Drycker
1
Blodapelsin mojito
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1 dl mynta
2 msk råsocker
1/2 dl ljus rom
1 blodapelsin
is
kolsyrat vatten
Dela apelsinen på mitten och skär av en skiva och spara till dekoration. Pressa resten av apelsinen.
Blanda apelsinsaft, mynta och råsocker i en shaker och och mosa ihop det med en träslev eller om du har en muddlare.
Häll (sila) upp i ett glas, häll i rom och fyll upp med mycket is och kolsyrat vatten. Dekorera med apelsinskivan och ev lite extra mynta.
Taggar
mojito
/
blodapelsinmojito
/
drink
/
blodapelsiner
/
Mer från bloggen
sep 4, 2018
rulltårta med chokladfudgesås och färska hallon
sep 3, 2019
smulpaj med björnbär och vit choklad
feb 1, 2018
rulltårta med färska hallon
mar 29, 2018
björnbärsfudge