Recept

  • 200 g smör
  • 200 g hackad vit choklad att smälta
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 200 g färska hallon
  • 50 g hackad vit choklad att ha ovanpå
  • 3 ägg

  • 1. Sätt igång ugnen på 180 grader.

    2. Smält smöret i en kastrull, ta av det från spisen och rör ner den hackade vita chokladen.

    3. Vispa samman ägg och socker. Sikta ner mjölet och vaniljsockret.

    4. Rör ner chokladsmöret. 

    5. Häll smeten i en form. Jag använde en form som är 20x20cm. La ett bakplåtspapper i botten och smorde kanterna.

    6. Strö över hallonen och hackade vita chokladen.

    7. Grädda ca 20-25 min beroende lite på vad du använder för form.


    Mer från bloggen


    jun 12, 2018

    blåbärspannacotta

    maj 28, 2018

    sommarpavlova