KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
sep 11, 2018
Espressofudge
Godis
Espressofudge
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 dl vispgrädde
4 dl strösocker
50 g smör
4 msk ljus sirap
1 msk espressopulver
100 g hackad ljus choklad
1. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
2. Låt koka på medelvärme till 120 grader.
3. Ha i den hackade chokladen, rör om och häll i en form klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt tills den stelnat. Skär i bitar och njut!
Taggar
klingskitchen
/
fudge
/
godis
/
julgodis
/
espressofudge
/
Mer från bloggen
nov 21, 2020
hasselbacksklyftor
mar 4, 2018
jorgubbsdrink
aug 9, 2021
oxfilépasta
apr 9, 2020
limekaka med vispad créme fraiche