Recept

  • 500 g sparris
  • 500 g räkor
  • 2+3 msk olivolja
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk finhackad chili
  • 1 tsk salladskrydda
  • 1 tsk lökpulver
  • salt och peppar

  • Stek sparrisen i 2 msk olivolja tills den blivit lite mjuk. Salta och peppra. Ta ur dem ur stekpannan.

    Ha i 3 msk olivolja i stekpannan. Ha i vitlök, chili, salladskrydda och lökpulver och värm ihop på medelvärme. Ha i räkorna och rör runt så allt blir varmt. Avsluta med att strö över bladpersilja. Du kanske behöver salta lite extra. Lite beroende om räkorna är salta från början.

    Ha tillbaka sparrisen och värm på den lite. 

     


    Mer från bloggen


    nov 17, 2020

    roséglögg

    apr 14, 2020

    irish coffee rulle

    dec 6, 2018

    kall roséglögg