Tunnbrödsrullar med skagenröra
Ingredienser
- 0.5 st rödlök (finhackad)
- 1.5 dl majonnäs
- 1 tsk citronsaft (färskpressad)
- 0.5 kruka dill (finhackad)
- 280 g räkor (grovhackade och spara några till garnering)
- salt & cayennepeppar
- färskost eller smör
- granatäpplekärnor
- färsk pepparrot
- 4 st mjuka tunnbröd
Instruktioner
- Blanda rödlök, majonnäs, citronsaft, dill, räkor och smaka av med salt och cayennepeppar.
- Fördela skagenröran i en sträng längs ena kortsidan på tunnbröden. Rulla ihop och bred lite färskost eller smör längs långsidan för att fästa brödet ordentligt.
- Skär i bitar och lägg upp på ett fat. Lägg på räkor, strö över granatäppelkärnor, riv över pepparrot och sätt en lite dillkvist i varje rulle.
Om du gillar pepparrot så ha gärna även i lite i skagenröran.
