KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
apr 2, 2018
Espresso och Baileys glassar
Desserter
Espresso och Baileys glassar
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1,5 dl vispgrädde
3 dl mjölk
3 tsk espressopulver
2 tsk råsocker
0,5 tsk vaniljextrakt
1 nypa flingsalt
1,2 dl Baileys
Rör ihop allt utom Baileys i en kastrull. Värm försiktigt tills allt blandat sig ordentligt. Ställ kallt i en timme. Ha i Baileys.
Frys 1 timme. Sätt i pinnarna och frys ytterligare 12 timmar.
Taggar
dessert
/
glass
/
klingskitchen
/
baileysglass
/
espressoglass
/
Mer från bloggen
nov 15, 2021
pepparkaksrulltårta med skumtomtegrädde
nov 6, 2021
fikonmarmelad
mar 8, 2022
kakor med vit choklad, makadamianötter och chili
apr 6, 2020
chokladmarängrulle med hallon och blåbär