KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
sep 11, 2018
Espressofudge
Godis
Espressofudge
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 dl vispgrädde
4 dl strösocker
50 g smör
4 msk ljus sirap
1 msk espressopulver
100 g hackad ljus choklad
1. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
2. Låt koka på medelvärme till 120 grader.
3. Ha i den hackade chokladen, rör om och häll i en form klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt tills den stelnat. Skär i bitar och njut!
Taggar
klingskitchen
/
fudge
/
godis
/
julgodis
/
espressofudge
/
Mer från bloggen
nov 3, 2020
mjuk pepparkaka med citronfrosting och lingon
mar 11, 2018
belgiska våfflor med svensk touch
jan 30, 2018
saffranscupcakes med rosa chokladfrosting
nov 3, 2021
rostade kastanjer