Recept

  • 0,5 dl mynta
  • 2 cl sockerlag
  • 4 cl lime, färskpressad
  • 2 cl ljus rom
  • 3 cl Malibu
  • 15 cl kokosmjölk
  • kolsyrat vatten
  • is
  • grantatäpplekärnor, mynta och florsocker till dekoration
  • kokosflingor och sockerlag till kanten på glaset

  • Börja med att doppa kanten på ett glas i sockerlag sen i kokosflingor.

    Ha mynta, sockerlag och lime i en shaker. Muddla och ha i ljus rom, Malibu, kokosmjölk och ett par isbitar. Skaka och häll upp i glaset. Ha i ett par isbitar, fyll upp med kolsyrat vatten och dekorera med en myntakvist, lite granatäpplekärnor och avsluta med att pudra över lite florsocker.

    Vill du göra den utan alkohol så uteslut rom och Malibu och fyll upp med fruktsoda. 


    Mer från bloggen


    dec 8, 2019

    saffransrulltårta

    apr 3, 2018

    shrimp saganaki