KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
apr 2, 2018
Espresso och Baileys glassar
Desserter
Espresso och Baileys glassar
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1,5 dl vispgrädde
3 dl mjölk
3 tsk espressopulver
2 tsk råsocker
0,5 tsk vaniljextrakt
1 nypa flingsalt
1,2 dl Baileys
Rör ihop allt utom Baileys i en kastrull. Värm försiktigt tills allt blandat sig ordentligt. Ställ kallt i en timme. Ha i Baileys.
Frys 1 timme. Sätt i pinnarna och frys ytterligare 12 timmar.
Taggar
dessert
/
glass
/
klingskitchen
/
baileysglass
/
espressoglass
/
Mer från bloggen
jun 14, 2018
minipavlova med smak av citron och fläder
apr 25, 2018
brietårta med balsamicomarinerade jordgubbar
apr 10, 2019
pavlova med citronkräm
nov 6, 2018
ugnsrostad brysselkål med persiljamajonäs