Recept

  • 250 g vit choklad
  • 25 g smör
  • 3 passionsfrukter
  • 1 msk glykos
  • 1 1/4 dl vipsgrädde
  • florsocker

  • 1. Börja med att hacka chokladen. Lägg chokladen och smör i en bunke.

    2. Gröp ur passionsfrukterna och ha i en kastrull tillsammans med grädde och glykos.

    3. Låt koka upp. Sila den sen ner i bunken med smöret och chokladen. Vänd runt tills allt har smält och du har en jämn smet. Täck smeten med plastfolie och låt stelna i rumstemperatur ca. 5 timmar.

    4. Forma till bollar och rulla dem i florsocker. Jag ställde in smeten i kylen en liten stund för att kunna forma dem lättare.


    Mer från bloggen


    sep 11, 2018

    espressofudge

    jan 30, 2018

    blåbärsfudge

    feb 23, 2018

    pita dakos