KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
mar 11, 2018
Belgiska våfflor med svensk touch
Desserter
Belgiska våfflor med svensk touch
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
7 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker
6 dl mjölk
1 dl bubbelvatten
1 dl neutral olja
2 ägg
Blanda ihop alla ingredienser och grädda. Servera med grädde och sylt eller kanske lite nutella. Eller gör en variant med grekisk yoghurt, pistagenötter och honung.
Taggar
klingskitchen
/
belgiska våfflor
/
våffelsdagen
/
våfflor
/
Mer från bloggen
aug 10, 2018
körsbärsmojito
nov 18, 2021
saffranskaka med vit choklad och clementin
nov 27, 2023
aperol spritz med färskpressad granatäpplejuice
sep 27, 2021
pistagefudge med mörk choklad