KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
apr 2, 2018
Espresso och Baileys glassar
Desserter
Espresso och Baileys glassar
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1,5 dl vispgrädde
3 dl mjölk
3 tsk espressopulver
2 tsk råsocker
0,5 tsk vaniljextrakt
1 nypa flingsalt
1,2 dl Baileys
Rör ihop allt utom Baileys i en kastrull. Värm försiktigt tills allt blandat sig ordentligt. Ställ kallt i en timme. Ha i Baileys.
Frys 1 timme. Sätt i pinnarna och frys ytterligare 12 timmar.
Taggar
dessert
/
glass
/
klingskitchen
/
baileysglass
/
espressoglass
/
Mer från bloggen
sep 16, 2022
äpple och björnbärspaj
maj 16, 2022
mojito cupcakes
apr 10, 2019
pavlova med citronkräm
aug 23, 2021
björnbärspannacotta