1. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen. Blanda i olivolja, salt, honung och mjöl. Arbeta ihop till en smidig deg. Låt jäsa under bakduk i 40 minuter.
2. Sätt igång ugnen på 225 grader.
3. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och pensla pappret med olivolja. Tryck ut den jästa degen på pappret. Ca 20 x 35 cm. Låt jäsa 20 minuter.
4. Använd ett glas och mjöla botten på glaset och använd det för att göra 6 st gropar i brödet. Runt groparna lägger du sedan, bacon, ost och färsk timjan. Strö över lite flingsalt och ringla över lite olivolja.
5. Grädda brödet mitt i ugnen i 15 minuter. Ta ut brödet och använd samma glas som tidigare och tryck ner i de gropar som du tidigare gjort. Ha i äggen och grädda brödet ytterligare i 7-9 minuter.
Serveras brödet ljummet.