Myntasockerlag
Krama myntabladen försiktigt i handen. Lägg dem i en kastrull. Ha i strösocker, limeskal, limesaft och mynta och koka upp till sockret lösts upp. Ställ åt sidan.
Cupcakes
1. Rör smör och socker mjukt, tillsätt äggen ett i taget.
2. Blanda samman bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl, häll i det tillsammans med mjölken.
3. Ha i limeskal, limesaft och rom och rör runt. Vill du göra dem utan alkohol då ersätt rom med mjölk.
4. Fördela smeten i muffinsformar, fyll dem till 2/3 och grädda i 185 grader, ca 15 minuter.
Frosting
Vispa ihop smör, florsocker, färskost, limeskal, limesaft och rom med en elvisp. Vill du göra dem utan alkohol så byt ut rom till ytterligare 1 msk limesaft.
Pensla de färdiggräddade cupcakesen med myntasockerlagen. Spritsa frostingen och dekorera med lite färsk mynta och lime.