KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
mar 26, 2018
Passionsfruktskola
Godis
Passionsfruktskola
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 dl vispgrädde
4 dl strösocker
50 g smör
4 msk glukossirap
saft från 5 st passionsfrukter
100 g hackad vit choklad
1. Börja med att gröpa ur passionsfrukterna och häll dem i en sil. Använd baksidan av en sked och pressa ur all saft.
2. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
3. Låt koka på medelvärme till 120 grader.
4. Ha i den hackade chokladen, rör om och häll i en form klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt tills den stelnat. Skär i bitar och njut!
Taggar
klingskitchen
/
godis
/
påskgodis
/
passionsfruktskola
/
Mer från bloggen
maj 16, 2022
mojito cupcakes
okt 25, 2021
saffransräkor med apelsin
mar 27, 2019
köttfärsspett, morotstzatziki, foccacia........
dec 19, 2020
-detta inlägg är i samarbete med fazer aito - brysselkål med krämig ostsås