KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
mar 26, 2018
Passionsfruktskola
Godis
Passionsfruktskola
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 dl vispgrädde
4 dl strösocker
50 g smör
4 msk glukossirap
saft från 5 st passionsfrukter
100 g hackad vit choklad
1. Börja med att gröpa ur passionsfrukterna och häll dem i en sil. Använd baksidan av en sked och pressa ur all saft.
2. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
3. Låt koka på medelvärme till 120 grader.
4. Ha i den hackade chokladen, rör om och häll i en form klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt tills den stelnat. Skär i bitar och njut!
Taggar
klingskitchen
/
godis
/
påskgodis
/
passionsfruktskola
/
Mer från bloggen
dec 3, 2018
saffranspannacotta
jul 24, 2021
pasta med tomat och ricotta
apr 23, 2019
rabarberpaj på brynt smör (1)
okt 21, 2019
surdegsbröd med chèvre och honungsnötter