Recept

  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g philadephia
  • 2 msk florsocker
  • 1,5 dl minimarshmallows och lite extra till garnering
  • 50 g hackad mörk choklad

  • Sätt ugnen på 225 grader. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjöl, kakao och bakpulver. Rör ner det i äggsmeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen 5-7 min. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort pappret som kakan gräddats på. Låt kallna.

    Vispa grädden tillls den börjar tjockna, ha i philadelphia och florocker. Blanda i minimarshmallows och den hackade chokladen.

    Bred gräddblandningen över kakan och rulla ihop. Garnera med marshmallows och ringla lite chokladsås över.