Recept

  • 1 dl agavesirap
  • 1 dl jordnötssmör
  • 1 dl kokosolja
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 dl jordnötter

  • Lägg agavesirap, jordnötssmör, kokosolja och vaniljpulver i en kastrull och låt det smälta samman. Blanda i ca. 1 dl hackade jordnötter och ta från värmen och rör om. Klä en form 15X15 cm med plastfolie. Låt blandningen svalna något innan ni har i den i formen. Strö sedan över resten av de hackade jordnötterna.
     
    Ställ i kylen och låt stelna ett par timmar. Eller i frysen om du vill kunna äta dem fortare.
     
    Skär i bitar och förvara i kylskåp.

    Mer från bloggen


    dec 8, 2019

    saffransrulltårta

    dec 16, 2018

    skurna pepparkakor

    maj 2, 2021

    aperolsorbet