KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
jan 23, 2018
Kladdkaka med mjölkchoklad
Kladdkakor
Kladdkaka med mjölkchoklad
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
125 g smör rumstempererat
1,5 dl vetemjöl
150 g mjölkchoklad
kokosflingor till formen
Genomförande
1. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl.
2. Smörj och häll i kokosflingor i en form med löstagbar botten. Skaka runt dem och häll bort dom som inte fastnar.
3. Häll smeten i formen, tryck ner chokladbitarna, täck över med smet.
Grädda i 175 grader i ca 18 minuter.
Taggar
gofika
/
klingskitchen
/
kladdkaka
/
bakblogg
/
mjölkchoklad
/
Mer från bloggen
okt 30, 2019
rostade kronärtskockor
jan 14, 2019
skaldjurspasta
aug 2, 2021
ricottakaka med choklad
jan 16, 2020
frozecco