Recept

  • 500 g sparris
  • 500 g räkor
  • 2+3 msk olivolja
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk finhackad chili
  • 1 tsk salladskrydda
  • 1 tsk lökpulver
  • salt och peppar

  • Stek sparrisen i 2 msk olivolja tills den blivit lite mjuk. Salta och peppra. Ta ur dem ur stekpannan.

    Ha i 3 msk olivolja i stekpannan. Ha i vitlök, chili, salladskrydda och lökpulver och värm ihop på medelvärme. Ha i räkorna och rör runt så allt blir varmt. Avsluta med att strö över bladpersilja. Du kanske behöver salta lite extra. Lite beroende om räkorna är salta från början.

    Ha tillbaka sparrisen och värm på den lite. 

     


    Mer från bloggen


    feb 21, 2018

    limoncello mojito

    jan 20, 2020

    gifflar