KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
maj 6, 2018
Rabarberpaj på brynt smör
Desserter
Rabarberpaj på brynt smör
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
500 g rabarber i bitar
150 g smör
1,5 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl ljus sirap
2 msk mjölk
1 krm salt
Sätt ugnen på 175 grader
Skiva rabarbern och lägg den i en form.
Smält smöret och låt det bubbla på svag värme tills det är gyllene och börjar dofta lite nötigt.
Rör ner strösocker, havregryn, vetemjöl, bakpulver, sirap, mjölk och salt.
Bred smeten över rabarbern.
Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter.
Taggar
dessert
/
klingskitchen
/
paj
/
rabarber
/
rabarberpaj
/
brynt smör
/
Mer från bloggen
nov 10, 2018
kanderade äpplen
jan 16, 2019
smörstekta champinjoner
mar 18, 2019
kolafondant
okt 31, 2019
parmesanpotatis