KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
apr 23, 2019
Rabarberpaj på brynt smör
Desserter
Rabarberpaj på brynt smör
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
500 g rabarber i bitar
150 g smör
1,5 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl ljus sirap
2 msk mjölk
1 krm salt
Sätt ugnen på 175 grader
Skiva rabarbern och lägg den i en form.
Smält smöret och låt det bubbla på svag värme tills det är gyllene och börjar dofta lite nötigt.
Rör ner strösocker, havregryn, vetemjöl, bakpulver, sirap, mjölk och salt.
Bred smeten över rabarbern.
Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter.
Taggar
dessert
/
klingskitchen
/
rabarberpaj
/
vårdessert
/
Mer från bloggen
jan 11, 2019
blodapelsin sangria
mar 15, 2018
marängrulle med hallon och vit chokladgrädde
nov 13, 2018
julsangria
sep 4, 2018
rulltårta med chokladfudgesås och färska hallon