KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
feb 22, 2018
Stekta dadlar med citron, flingsalt och fetaost
Förrätter/smårätter
Stekta dadlar med citron, flingsalt och fetaost
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
färska dadlar
olivolja
citron, skal och saft
pistagenötter
fetaost
flingsalt
Stek de färska dadlarna i olivolja på medelvärme tills de blir mjuka men fortfarande håller ihop. Pressa över lite citronsaft, riv över lite citronskal. Strö över lite flingsalt, hackade pistagenötter och fetaost.
Ät som det är eller servera med ett gott bröd.
Taggar
klingskitchen
/
dadlar
/
färska dadlar
/
färska dadlar med fetaost
/
stekta dadlar
/
Mer från bloggen
apr 2, 2018
espresso och baileys glassar
nov 4, 2021
citron och passionsfruktfudge
maj 30, 2018
flädersaft
okt 3, 2021
saffransrulltårta med vit chokladgrädde