Recept

  • 4 st pitabröd
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk olivolja + olivolja att pensla bröden med
  • 2 tsk torkad oregano
  • 60 g smulad fetaost
  • kalamonoliver
  • Salt och peppar
  • Ev färsk oregano

  • Sätt ugnen på 180 grader. Klä en plåt med aluminiumfolie. Skär pitabröden i trekanter och pensla dem med olivolja. Strö över lite flingsalt och lägg dem på plåten. Grädda dem tills de är gyllenbruna, ca 8 minuter.

     

    Skär tomaterna i mindre bitar och blanda med oregano, olivolja, salt och peppar. Lägg upp på ett fast med pitabrödet. Strö över smulad fetaost, kalamonoliver och ev lite färsk oregano.


    Mer från bloggen


    jan 15, 2019

    heta vitlöksräkor

    nov 10, 2018

    kanderade äpplen

    jan 16, 2019

    choritzo till tapas