1. Smula jästen i en bunke och ha i honungen.
2. Smält smöret och ha i mjölken. Detta skall vara fingervarmt 37 grader.
3. Ha i smör och mjölkblandningen i bunken med jästen och rör om tills jästen löst sig.
4. Tillsätt salt, honung och mjöl och rör ihop till en deg. Ha till sist i ägget och arbeta in det.
5. Täck degen med plastfolie och låt den jäsa i 40 minuter.
6. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och kavla ut den till en cirkel. 35-40 cm i diameter. Skär rakt över så det blir trianglar. Rulla ihop dem från den breda sidan mot den spetsiga.
7. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa 20 minuter eller i kylskåp över natten.
8. Sätt igång ugnen på 225 grader. Vispa ägget och pensla gifflarna och strö över sesamfrön.
9. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.
Om de jäst i kylen över natten så låt de stå framme i rumstemperatur 30 minuter innan du penslar dem med ägg och strör på sesamfrön.