Kladdkaka
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg ett bakplåtspapper i botten en form med löstagbar kant. Smörj kanten.
3. Vispa ägg och socker lite lätt för hand.
4. Smält smöret. Dra kastrullen av värmen och rör i kakao, vaniljsocker, ägg, vetemjöl och äggblandningen.
5. Krossa alla utom 5 kakor och blanda i smeten. Spara de andra 5 till garnering.
6. Häll upp smeten i formen och grädda 15 minuter. Låt svalna.
Chokladtryffel:
1. Hacka mjölkchoklad och mörk choklad och lägg i en skål.
2. Koka upp grädden och häll över chokladen. Rör till en slät smet.
3. Mixa i smöret i chokladblandningen lite i taget. Bred den sedan över kakan.
4. Krossa kakorna och lägg ovanpå chokladtryffeln. Låt stelna.
Pudra över lite kakao och servera med vispad grädde och valfria bär.