Recept

  • 1 st brieost
  • 250 g körsbärstomater
  • 1/2 rödlök
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • ev tomater, rödlök, vitlök och olivolja till plåten

  • 1. Sätt ugnen på 180 grader.

    2. Skär tomater i småbitar och blanda med rödlök, färsk basilika, olivolja, salt och peppar. Lägg tomatblandningen ovanpå brieosten. Lägg ev lite mer tomater, rödlök och en delad vitlök på plåten. Ringla över lite olivolja.

    3. Kör osten och tomaterna i ugnen i ca 20 minuter.

    Servera direkt från plåten med ett gott bröd.


    Mer från bloggen


    feb 10, 2020

    shrimp saganaki (1)

    feb 20, 2018

    citronmarängpaj

    aug 13, 2018

    äppelkladdkaka