KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
mar 1, 2018
Blodapelsinmojito
Drycker
1
Blodapelsinmojito
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1 dl färsk mynta
1 msk råsocker
4 cl ljus rom
1 blodapelsin
kolsyrat vatten
is
Dela apelsinen på mitten och skär av en skiva och spara till dekoration. Pressa resten av apelsinen.
Blanda apelsinsaft, mynta, rom och råsocker i ett glas och tryck försiktigt på myntan med en träslev eller om du har en muddlare. Blanda runt.
Ha i lite is och fyll upp med kolsyrat vatten. Dekorera med apelsinskivan och ev lite extra mynta.
Gör den alkoholfri! Byt ut rom och kolsyrat vatten mot tex fruktsoda.
Taggar
klingskitchen
/
mojito
/
blodapelsinmojito
/
drink
/
Mer från bloggen
nov 1, 2022
kolafudge med hallon
feb 28, 2018
brietårta med granatäpple
dec 11, 2018
saffransfudge med pistagenötter
jan 14, 2020
kycklingsouvlaki med oreganopotatis och tzatziki