KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
mar 1, 2018
Blodapelsinmojito
Drycker
1
Blodapelsinmojito
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1 dl färsk mynta
1 msk råsocker
4 cl ljus rom
1 blodapelsin
kolsyrat vatten
is
Dela apelsinen på mitten och skär av en skiva och spara till dekoration. Pressa resten av apelsinen.
Blanda apelsinsaft, mynta, rom och råsocker i ett glas och tryck försiktigt på myntan med en träslev eller om du har en muddlare. Blanda runt.
Ha i lite is och fyll upp med kolsyrat vatten. Dekorera med apelsinskivan och ev lite extra mynta.
Gör den alkoholfri! Byt ut rom och kolsyrat vatten mot tex fruktsoda.
Taggar
klingskitchen
/
mojito
/
blodapelsinmojito
/
drink
/
Mer från bloggen
apr 29, 2018
popcakes med smak av citron
jun 14, 2018
minipavlova med smak av citron och fläder
mar 21, 2023
dumle och marshmallows cookies
feb 10, 2020
oreganokakor