Recept

  • 1,5 dl vispgrädde
  • 4,5 dl strösocker
  • 150 g smör
  • 1 dl glykossirap
  • 100 g vit choklad, hackad
  • skal från 1/2 citron
  • 2 st passionsfrukter

  • 1. Ha i grädde, socker, smör och glykossirap i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och koka på medelvärme tills den smeten är 120 grader.

    2. Ta kastrullen från plattan och rör ner chokladen.

    3. Vispa fudgen med elvisp till en slät smet. Ha i citronskal och passionsfrukt och vispa en liten stund till.

    4. Häll upp i en form klädd med bakplåtspapper. Ställ kallt.


    Mer från bloggen


    feb 10, 2020

    shrimp saganaki (1)

    mar 26, 2018

    passionsfruktskola

    nov 21, 2018

    julig pavlova